Just thinking about running away into the world

And leave on a long vacation. Yes, just the two of us

Pentru ca, oricat de frumoase ar fi vacantele cu grupul de prieteni, uneori aveti nevoie de o escapada in care sa fiti doar voi doi. Unde? Daca ai langa tine un om pe care-l iubesti, chiar nu mai conteaza. Poti sa inchizi ochii si sa pui degetul pe harta. Sau poti sa alegi una dintre destinatiile de mai jos, care sunt prea frumoase pentru a nu fi vazute in doi.

1

Etretat, Franta

Parisul e unul dintre cele mai romantice orase, stim asta. Insa Franta are o multime de locuri superbe, asa ca e pacat sa nu mergeti, macar o data, in Normandia. Trebuie sa ajungeti la Etretat, un loc renumit pentru stancile de pe malul Atlanticului, dar si un orasel plin de farmec. Artisti precum pictorul Claude Monet si scriitorul Guy de Maupassant au iubit acest loc – si o sa-l iubiti si voi.

2

Insula Capri, Italia

E una dintre comorile Italiei – si nu exagerez deloc cand spun asta. E de ajuns sa sa uitati la cateva fotografii si nu doar ca veti vrea sa mergeti acolo in vacanta, ci o sa vreti sa nu va mai intoarceti. Faceti un tur al insulei cu barca, beti un espresso la una din terasele din Piazzetta, urcati pe Muntele Solaro (e o priveliste de vis!), plimbati-va prin Anacapri si iubiti-va de parca n-ar mai exista si maine o zi.

3

Santorini, Grecia

Apusuri care taie respiratia, panorame superbe si o multime de locuri care sunt mai frumoase decat in fotografii. Nu degeaba Santorini este unul din locurile in care multe cupluri aleg sa se casatoreasca. Insula imbine cu mancare de senzatie si hoteluri de o frumusete care nu poate fi descrisa in cuvinte. Mergeti la plimbare in Fira, asteptati apusul in Oia si urcati pe vulcanul inca activ.

4

Ronda, Spania

La aproximativ 100 de kilometri de Malaga, Ronda va va intampina cu imagini parca desprinse din cartile cu povesti. Puente Nuevo – sau Noul Pod – este cel mai cunoscut loc din oras, si da, impresioneaza pe oricine. Plimbati-va si prin Gradinile Cuenca, vizitati Palatul Mondragon si Baile Arabe, dar si cramele. Puteti chiar sa faceti un tur si sa degustati cele mai bune vinuri din regiune.

5

Sylt, Germania

Desi in mintea mea Germania nu parea sa fie o tara in care sa gasesti locuri romantice, am descoperit ca sunt destule! Dati o fuga pana la Sylt, cea mai mare dintre insulele frizone de nord. E un loc cunoscut pentru restaurantele cu stele Michelin, spa-uri si plaje lungi, care parca nu se mai termina – ideal pentru o vacanta romantic, in doi.

Tilt your phone to experience the
duty free experience