Top 5 reasons to be happy

For being a part of the online Duty Free Community

Draga calatorule, Accesul tau in comunitatea BestValue iti ofera posibilitatea sa te bucuri de o experienta unica de shopping. Suntem singurul magazin de Travel Retail din Romania, cu magazine in toate aeroporturile din tara. Din 2016 am decis sa lansam si magazinul online, aducand Experienta Duty Free mai aproape de tine decat iti puteai imagina vreodata. Care sunt avantajele de care te bucuri si cum te rasfatam in fiecare zi in magazinul nostru online, afli din randurile urmatoare.

1

Mai mult timp pentru shopping

Stim ca esti grabit de fiecare data cand treci prin magazinele noastre din aeroport. De aceea, online iti oferim mai mult timp pentru a alege ce iti doresti. Din magazinul nostru online poti comanda din clipa in care ai primit rezervarea de zbor / biletul electronic de avion si pana in ziua zborului tau. Tot ce trebuie sa faci este sa validezi biletul intr-un formular pe care ti-l punem la dispozitie pe site si din acel moment pana in ziua zborului beneficiezi de cumparaturi nelimitate la preturi Duty Free.

2

Preturi preferentiale

Preturile avantajoase din magazinele noastre au fost dintotdeuna apreciate de calatori si ravnite de toti ceilalti. Singurul lucru nefavorabil era ca nu te puteai bucura de ele decat in ziua zborului. Lucru care s-a schimbat de cand am lansat magazinul online. Acum beneficiezi de preturi Duty Free din ziua in care ti-ai facut rezervarea de zbor pana in ziua decolarii. Ce inseamna preturi Duty Free? Sunt preturi cu pana la -40% mai avantajoase decat in magazinele de pe piata locala. Cool, nu?

3

Livrare gratuita

Dorim sa iti asiguram o experienta deosebita de shopping, oferindu-ti livrare gratuita la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania. Coletul tau va fi livrat in orice colt al tarii, in doar 3 zile lucratoare. Nu, nu este o promotie temporara, ci un angajament pe termen nelimitat fata de clientii nostri.

4

Produse Travel Exclusive

Brandurile pe care le iubesti lanseaza an de an produse in editii exclusive, disponibile numai in magazinele Duty Free. Prin urmare, in Romania, le gasesti numai in magazinele noastre din aeroporturi si online pe www.bestvalue.eu. Vorbim despre seturi de make-up sau de skincare, parfumuri in editii limitate, bauturi sau dulciuri delicioase. Ideale pentru a face un cadou special celor dragi sau pentru a te rasfata chiar tu, de ce nu?

5

Little Black Box

Am crezut dintotdeauna ca experienta de shopping nu se termina dupa ce clientul a finalizat comanda, ci abia dupa ce a desfacut coletul. De aceea am creat o cutie speciala de livrare pentru tine, cu un design unic, menit nu doar sa iti protejeze produsele pana la destinatie de diversi factori ce le-ar putea deteriora, dar si sa te faca sa zambesti de fiecare data cand le primesti. “The Little Black Box” este o cutie mica in care incap o multime de vise. Si singurul ei scop este sa ti le indeplineasca atunci cand ajunge la tine acasa.

Am putea continua la nesfarsit cu motive de bucurie ca esti calator. Cum ar fi ca iti facem in fiecare luna cate o surpriza, ca oferim cadouri fara sa asteptam foarte multe in schimb, ca avem oferte inegalabile pentru tine, ca tinem cont de feedbackul si dorintele tale, ca incercam sa fim mai buni pentru tine. Iar pentru asta vrem sa iti multumim.

Tilt your phone to experience the
duty free experience